Βέροια: Νεκρό από χτυπήματα βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας η μητέρα ενός βρέφους έξι μηνών, που κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης στο Νοσοκομείο Βέροιας.
Το περιστατικό συνέβη στο Μακροχώρι Ημαθίας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 36χρονη μητέρα, η οποία έχει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε το 6 μηνών βρέφος της με τα χέρια της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της 6 και 7 χρόνων αντίστοιχα.
Τα παιδιά κάλεσαν σε βοήθεια βγαίνοντας έξω από την οικία τους όπου ακριβώς απέναντι διαμένει η αδελφή της δράστιδας μαζί με τον πατέρας της.
Άμεσα προσήλθαν στο σημείο όπου αντίκρισαν το βρέφος σε αιμόφυρτη κατάσταση και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου πριν λίγο κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή στον 50χρονο φίλο του
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία 41χρονης: Κακουργηματική δίωξη στους δύο κατηγορούμενους - Έδρασαν βάσει σχεδίου
ΕΛΛΑΔΑ
Αγία Παρασκευή: Ποινική δίωξη στους ανήλικους για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ υποβαθμίζει δημοσίευμα που θέλει την Κίνα να έδωσε δορυφορικές φωτογραφίες στο Ιράν
13:11
ΕΛΛΑΔΑ
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης - Τι αποκάλυψε για την ώρα που κατέρρευσε
13:10
ΕΛΛΑΔΑ
Στον ανακριτή οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο Μαζωνάκη
12:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Ήταν προσωπική θέση η άποψη για το επίδομα ανεργίας- Η αντιπολίτευση δεν θέλει το διάλογο
12:53
ΕΛΛΑΔΑ