Διακοπή κυκλοφορίας δρομολογίων του ΟΣΕ από πτώση δέντρων στις γραμμές
Διεκόπησαν τα δρομολόγια των τρένων στη σύνδεση Αθήνα - Χαλκίδα - Αθήνα, λόγω της πτώσης δένδρου που προκλήθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις.
Ειδικότερα, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1550 (Αθήνα – Χαλκίδα) και 1551 (Χαλκίδα – Αθήνα) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα – Οινόη – Αθήνα.
Νωρίτερα προβλήματα σημειώθηκαν και στη σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των σταθμών της Αθήνας και του ΣΚΑ - Αφίδνες, όταν δέντρο έπεσε στις γραμμές κοντά στη Δεκέλεια, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα δρομολόγια των τρένων, σύμφωνα με τη Hellenic Train.
Οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών Intercity 53 και Intercity 54 εξυπηρετήθηκαν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα - Αφίδνες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Hellenic Train: Δέντρο έπεσε στις γραμμές στη Δεκέλεια - Με λεωφορείο η σύνδεση Αθήνα - Αφίδνες
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια βροχή δεν θα μας σώσει
07:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι εκτοξευτές πυραύλων PULS και το στρατηγικό άλμα των ελληνικών δυνατοτήτων
07:32
ΕΛΛΑΔΑ
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία Byron (vids)
07:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης για Τσίπρα: Μπορεί να δημιουργήσει μια ανακατωσούρα
07:23
ΕΛΛΑΔΑ