ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Βόλο: Ο εφιάλτης της 18χρονης, οι εκβιασμοί του βιαστή - Τι κατέθεσαν κόρη και πατέρας

Δολοφονία στο Βόλο: Ο εφιάλτης της 18χρονης, οι εκβιασμοί του βιαστή - Τι κατέθεσαν κόρη και πατέρας
UNSPLASH

Όλα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι από τότε που ήταν εννέα ετών μέχρι και σήμερα με το βιασμό και τους εκβιασμούς από τον αδελφό της μητέρας της κατέθεσε πριν από λίγο στους αστυνομικούς η 18χρονη κοπέλα από το Βόλο, της οποίας ο πατέρας σκότωσε τον βιαστή της.

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πώς ξεκίνησε η κακοποίησης της και πώς το τελευταίο ο διάστημα της έστελνε βίντεο στο κινητό της τηλέφωνο ζητώντας της εκβιαστικά χρήματα για να μην τα δημοσιοποιήσει. Μάλιστα προσκόμισε στους αστυνομικούς και μηνύματα του θύματος ενώ τους παρέδωσε και το κινητό της τηλέφωνο. Στο οποίο το θύμα της έστελνε τα βίντεο για να την πιέσει ψυχολογικά ώστε να πετύχει ακόμα καλύτερα τον εκβιασμό του. Την ίδια ώρα ο 50χρονος πατέρας περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς έμαθε από την ίδια του την κόρη για τον εφιάλτη που ζούσε και πώς πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον αδελφό της γυναίκας του. Όπως είπε μάλιστα κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του που σπούδαζε άρχισε να μην πληρώνει το ενοικιο του διαμερισματος της και να του ζητάει όλα και περισσότερα χρήματα.

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου»

Ο 50χρονος πατέρας είπε στους αστυνομικούς:

«….Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε συνεχώς χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα της της στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και μου είπε όλα όσα ζούσε τόσα χρόνια με το 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε πατέρας είμαι…»

Ο 50χρονος πήρε την καραμπίνα ειδοποίησε τη συζύγο του ότι δήθεν έπαθε κάποια ζημια΄το αυτοκίνητό του και της είπε να πάρει τηλέφνωο τον αδελφό της και να πάει να τον βρει για να τον βοηθήσει. Ό δράστης έστησε ενέδρα στο θύμα του πυροβολώντας τον στο στήθος και στο πρόσωπο και άμεσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ