Καρπενήσι: Νεαρή νηπιαγωγός πέθανε στον ύπνο της
Θρήνος στο Καρπενήσι, στο άκουσμα της είδησης ότι μια νέα γυναίκα 32 ετών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Πρόκειται για νεαρή νηπιαγωγό, όπως αναφέρει το lamiareport.gr που εργαζόταν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ως αναπληρώτρια, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη.
Η άτυχη γυναίκα δεν εμφανίσθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο σχολείο της και οι συνάδελφοί της ανησύχησαν με αποτέλεσμα να την αναζητήσουν πρώτα τηλεφωνικά και στη συνέχεια στο σπίτι όπου έμενε.
Δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς την εντόπισαν νεκρή. Από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο αποκλείσθηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια πιθανά στον ύπνο της.
Από το ΑΤ Καρπενησίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Τραγικός θάνατος 73χρονου - Παρασύρθηκε από όχημα
«Μαζικές επιθέσεις» αντιποίνων κατά πακιστανικών στρατιωτικών θέσεων, ανακοίνωσαν οι Ταλιμπάν
19:11
Η Μελάνια Τραμπ θα προεδρεύσει μιας συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών
19:02
Στη Βουλή αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη
18:50
Μαρινάκης: Στην Αθήνα ο Μακρόν για την ανανέωση της ελληνογαλικής συμφωνίας
18:46