Καρπενήσι: Νεαρή νηπιαγωγός πέθανε στον ύπνο της
Θρήνος στο Καρπενήσι, στο άκουσμα της είδησης ότι μια νέα γυναίκα 32 ετών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Πρόκειται για νεαρή νηπιαγωγό, όπως αναφέρει το lamiareport.gr που εργαζόταν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ως αναπληρώτρια, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη.
Η άτυχη γυναίκα δεν εμφανίσθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο σχολείο της και οι συνάδελφοί της ανησύχησαν με αποτέλεσμα να την αναζητήσουν πρώτα τηλεφωνικά και στη συνέχεια στο σπίτι όπου έμενε.
Δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς την εντόπισαν νεκρή. Από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο αποκλείσθηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια πιθανά στον ύπνο της.
Από το ΑΤ Καρπενησίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Τραγικός θάνατος 73χρονου - Παρασύρθηκε από όχημα
Χειροπέδες σε επτά άτομα για «φρουτάκια» στην Θεσσαλονίκη
11:21
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00