Διεκόπη η κυκλοφορία στην Πάρνηθα λόγω χιονόπτωσης
Διεκόπη η κυκλοφορία το πρωί του Σαββάτου (13/1) στη Λεωφόρο Πάρνηθας, στο ύψος του τελεφερίκ, και στα δύο ρεύματα, λόγω χιονόπτωσης.
Στο μεταξύ το νέο κύμα κακοκαιρίας με χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα και τον παγετό, επελαύνει ήδη στη χώρα.
Το Σάββατο (13/1), το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι χιονοπτώσεις σε περιοχές της ανατολικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα έως τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 13/01 αναμένονται χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας (Μαγνησία), της Κεντρικής Στερεάς (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και αργότερα Βοιωτία), καθώς επίσης στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας, της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου.
Οι χιονοπτώσεις στη Μαγνησία και πιθανόν στην Κεντρική Στερεά κατά τόπους θα είναι πυκνές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο καιρός σήμερα: Ο παγετός «απειλεί» τη χώρα - Πού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις
Για δράση του «νέου IRA» μιλούν οι Αρχές μετά από έκρηξη αυτοκινήτου στο Μπέλφαστ (vid)
19:34
Ικαρία: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο
19:21
Τροχαίο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Σε σοβαρή κατάσταση οδηγός μηχανής
19:09
Τραμπ για τον δράστη της ένοπλης επίθεσης: Είχε γράψει ένα «πολύ αντιχριστιανικό» μανιφέστο
18:57