Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που είχε σε παράνομο χώρο 2.266 πυροτεχνικά είδη
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη 54χρονης, η οποία διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε σε παράνομο χώρο 2.266 πυροτεχνικά είδη, προχώρησαν σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης.
Η 54χρονη συνελήφθη χθες το πρωί για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, ενώ όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σύλληψή της προχώρησε μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην επιχείρηση εμπορίας πυροτεχνημάτων, καθώς και σε παρακείμενο κατάστημα ιδιοκτησίας της.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η επιχείρηση πυροτεχνικών ειδών λειτουργούσε χωρίς να τηρείται το προβλεπόμενο βιβλίο κίνησης ειδών, ενώ στον μη αδειοδοτημένο χώρο της παρακείμενης επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι σε αυτόν δεν τηρούνταν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.266 πυροτεχνικά είδη διάφορων κατηγοριών.
Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δείγματα εκ των κατασχεθέντων πυροτεχνικών ειδών θα αποσταλούν στην υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.
Φονική έκρηξη στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος - Καταθέτουν μάρτυρες
11:32
Αλ. Εξάρχου: Η αναβάθμιση του Κάθετου Διαδρόμου εγγύηση για την ενεργειακή ασφάλεια
11:29
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11