ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: Ο ρόλος της «Λορέλα» και της «Έλενας» - Νέες αποκαλύψεις από ανήλικη

Κύκλωμα μαστροπείας: Ο ρόλος της «Λορέλα» και της «Έλενας» - Νέες αποκαλύψεις από ανήλικη
Unsplash

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ., έρχονται στη δημοσιότητα, μετά και τις συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό.

Συνολικά, θύματα φέρονται να είχαν πέσει τέσσερις κοπέλες, δύο εκ των οποίων δεν έχουν καταθέσει σε βάρος των μαστροπών. Οι Αρχές αναζητούν ακόμα έξι άνδρες, που φέρονται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Αποκαλύψεις από την 17χρονη

Στο μεταξύ, η μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων της 31χρονης «Λορέλα» που εμπλέκεται στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. στην Εκάλη, αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για 17χρονη κοπέλα, η οποία βάζει στο «κάδρο» των ερευνών μια γυναίκα με το όνομα «Έλενα» η οποία, όπως λέει, είναι η γυναίκα η οποία την μύησε στο κύκλωμα.

Σύμφωνα με την ανήλικη, η μητέρα της γνώριζε την 25χρονη «Ελενα», είχε σχέσεις μαζί της και ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα είναι αυτή η οποία θα την παρασύρει στο κύκλωμα.

Αντίστοιχα, για την 31χρονη «Λορέλα», η ανήλικη ανέφερε ότι είναι η γυναίκα η οποία είχε συλληφθεί και είχε κομβικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας. Γι' αυτή λοιπόν, τόνισε πως τη γνώρισε ως μία αισθητικό η οποία υποσχέθηκε πως θα της έφτιαχνε τα φρύδια μέσα στο διαμέρισμά της, εκεί όπου και τη γνώρισε.

Κατόπιν, η 31χρονη την έφερε σε επαφή με την «Έλενα» και στη συνέχεια, η 25χρονη ήταν αυτή που την έμπλεξε στο κύκλωμα μαστροπείας, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ανήλικη.

Ο ρόλος της «Λορέλα»

«Με την "Ελενα" κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Μου έλεγε "έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια, το ένα το άλλο. Μια άλλη κοπέλα φταίει -που την είπα και στη ΓΑΔΑ- αυτή η Έλενα που είναι 25 χρονών και εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια και άλλες. Για τους άλλους το περίμενα έτσι κι αλλιώς», δήλωσε η ανήλικη.

«Η 25χρονη μένει στο… στην Αττική τέλος, αυτή με έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε… συναντήσεις. Τη γνώρισα αυτή την Έλενα σε κλαμπ. Την ήξερε και η μάνα μου και νόμιζε ότι είναι καλή κοπέλα, αλλά τέλος πάντων, τα έμαθε. Αυτή ναι! Υπάρχουν και μηνύματα έτσι κι αλλιώς», ανέφερε χαρακτηριστικά η 17χρονη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ