Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Έρευνες για τον σύζυγό της
Νεκρή ανασύρθηκε η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία με τον σύζυγό της, το βράδυ της Δευτέρας (16/1).
Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ ο οδηγός εξακολουθεί να αγνοείται σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Μάλιστα, στις έρευνες στις οποίες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, αναμένεται να προστεθούν και δύτες.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.
Σύμφωνα με το tempo24.news, στο ίδιο σημείο έχει πλημμυρίσει η περιοχή χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει το χωριό αλλά έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά γεγονός που κάνει δύσκολη την προσέγγιση των οχημάτων Πυροσβεστικής και συνεργείων του Δήμου.
Από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί ζημιές στις αγροτικές περιουσίες των κατοίκων ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές του Δήμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλεία: Αγωνιώδεις έρευνες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από χείμαρρο
Ηλεία: Αυτοκίνητο με δύο επιβάτες παρασύρθηκε από χείμαρρο
SPONSORED
Επιστολή προέδρου ΔΣΑ σε Πιερρακάκη - Κεραμέως για την ενίσχυση των 600 ευρώ στους δικηγόρους
16:53
CNN Insights με θέμα τον ελληνικό τουρισμό - Ο νέος χάρτης και οι τρόποι ανάπτυξης
16:50
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 93 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Απρίλιο
16:37
Επικεφαλής ΠΟΥ: Ο Χανταϊός μεταδίδεται μετά από παρατεταμένη επαφή - Επιβεβαιώθηκαν 5 κρούσματα
16:35