Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
Νέες διαδηλώσεις έχουν προγραμματίσει την Πέμπτη (18/1) φοιτητές και φοιτήτριες για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Ειδικότερα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία από τα Προπύλαια προς το Σύνταγμα στις 12:00, με την ΕΛΑΣ να διακόπτει την κυκλοφορία στη Σταδίου, την Πανεπιστημίου, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Βασιλίσσης Αμαλίας.
Παράλληλα, διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κρήτη, τον Βόλο, τα Ιωάννινα, τη Φλώρινα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Κέρκυρα.
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στις αποφάσεις τους εκφράζουν την ανησυχία πως το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «πλήττεται η δημόσια και δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση», ενώ σημειώνουν πως η εξίσωση των πτυχίων των ιδιωτικών με τα δημόσια πανεπιστήμια «θα δημιουργήσει αποφοίτους δύο ταχυτήτων».
Με ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ εξέφρασε επίσης αντίθεσή της τόσο στα ιδιωτικά και κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας 11:00-14:00.
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα - Έκτακτη διακοπή υδροδότησης
12:54
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% η ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας το τρίτο τρίμηνο
12:51
Παχυσαρκία: Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση για τα δωρεάν φάρμακα σε 8.000 δικαιούχους
12:50
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44