ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Τέσσερις ακόμη προσαγωγές

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Τέσσερις ακόμη προσαγωγές
O 31χρονος που αγνοείται Facebook

Σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Νωρίτερα, ο 50χρονος κρεοπώλης συνελήφθη, ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης.

Τι «πρόδωσε» τον 50χρονο

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας σε χωράφι με φωτοβολταϊκά ήταν αυτή που «έκαψε» τον 50χρονο, που αρνούνταν πεισματικά πως είχε εμπλοκή στην εξαφάνιση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece.

Ο αρχικός ισχυρισμός του στις αρχές όταν κλήθηκε για κατάθεση ήταν πως «τον άφησε για κυνήγι, έκανε αναστροφή και έφυγε».

Αυτό όμως καταρρίπτεται πλήρως, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει καταγραφεί η ακριβής διαδρομή του αυτοκινήτου, η οποία και αποτυπώνεται σε βίντεο από κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε χωράφι με φωτοβολταϊκά.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο έχει καταγραφεί να μπαίνει στο χωράφι στην περιοχή Ευηνοχωρίου ή Μποχόρι και να εξέρχεται 50 λεπτά μετά, από άλλο σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές ο κρεοπώλης φαίνεται να επέδειξε μεγάλη απάθεια και ψυχρότητα.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Η Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, όπως μεταδίδει το messolonghinews.

Νωρίτερα, έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου είχε κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο 50χρονος βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου φωνάζοντας: «Που είναι ο Μπάμπης;», ζητώντας του να μιλήσει, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι, η οικογένεια του αγνοούμενου την Τετάρτη (18/1) κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατ΄εξακολούθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ