Κρήτη: Βράχοι έπεσαν πάνω σε ΙΧ - Τύχη βουνό είχαν οι επιβαίνοντες
Ανανεώθηκε:
Τύχη βουνό είχαν οι δύο επιβαίνοντες του ΙΧ αυτοκινήτου πάνω στο οποίο έπεσαν βράχια ενώ διέσχιζε το Κουρταλιώτικο Φαράγγι στο Ρέθυμνο της Κρήτης την Παρασκευή(19/1) το πρωί.
Βράχοι, όπως αναφέρει το ekriti.gr που αποκολλήθηκαν έπεσαν πάνω στο όχημα, προκαλώντας του σοβαρές ζημιές στο πίσω μέρος, το οποίο κυριολεκτικά διαλύθηκε!
Το όχημα κινούνταν στο ρεύμα προς Πλακιά, ενώ η αποκόλληση του βράχου έγινε στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής.
Οπως δήλωσε στο ekriti η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, στελέχη της Δ/ντής Τεχνικών Έργων μετέβησαν άμεσα στο σημείο για αυτοψία και ο δρόμος αφού καθαρίστηκε από τον βράχο, τις πέτρες και τα χώματα, παραδόθηκε άμεσα στην κυκλοφορία.
Η κα Λιονή τόνισε ότι στο σημείο που έγινε η αποκόλληση, υπάρχει προστατευτικό τοιχίο, ωστόσο ο βράχος που έπεσε βρισκόταν σε πιο ψηλό σημείο, υπερπήδησε το τοιχίο και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγγρού: Τροχαίο με έναν νεκρό και μία σοβαρά τραυματία
Tροχαίο με εγκατάλειψη στη Μεσσήνη - Νεκρός 48χρονος
Ζελένσκι: Πρώτη παράδοση αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Είμαι ευγνώμων σε Ελλάδα και ΕΕ
22:39
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης για τον «Δικέφαλο» στον τελικό του Κυπέλλου
22:28
Νέα ανατροπή στις συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν: Η Τεχεράνη ανακοίνωσε συνάντηση στο Ομάν την Παρασκευή
22:18
Μακελειό στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 170 νεκροί από επίθεση ενόπλων σε απομακρυσμένο χωριό
22:07