Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν έξι φαρσέρ - Τηλεφωνούσαν για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε σχολεία
Ανανεώθηκε:
Στην ταυτοποίηση έξι ατόμων μεταξύ των οποίων και δύο ανηλίκων, οι οποίοι έκαναν τηλεφωνικές φάρσες για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών κυρίως σε σχολεία, προχώρησε η αστυνομία Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για πέντε περιπτώσεις, τέσσερις σε σχολεία και μία σε αθλητική εγκατάσταση, όλες σε περιοχές του δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη.
Οι φάρσες έγιναν το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους.
Ανάμεσα στους δράστες είναι ένας 15χρονος κι ένας 16χρονος, ενώ οι υπόλοιποι είναι ενήλικες (ο μεγαλύτερος ηλικίας 59 ετών). Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
ΚΟΣΜΟΣ
Άλλαξε μέρος του εθνικού ύμνου της Ιταλίας - Ποια λέξη αφαιρέθηκε και γιατί
17:09
ΕΛΛΑΔΑ
Στο gov.gr οι αιτήσεις ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα στο εξωτερικό δηλωμένα στο Ειδικό Ληξιαρχείο
17:00
ΕΛΛΑΔΑ
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Χαμηλές ταχύτητες στις εξόδους και στο κέντρο της Αθήνας
16:51
ΚΟΣΜΟΣ
Έκκληση Κίνας σε ΗΠΑ για πυρηνικό αφοπλισμό – Η έκθεση του Πενταγώνου για το Πεκίνο
16:43
ΧΡΗΜΑ