Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα πράσα να ψάχνουν για χρυσές λίρες
Επί το … έργω συνελήφθησαν επτά άτομα στην Θεσσαλονίκη, καθώς έσκαβαν παράνομα σε χωράφι για να βρουν χρυσές λίρες.
Πρόκειται για επτά άτομα ηλικίας από 21 έως και 41 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Διαλογής.
Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι εντοπίσθηκαν χθες (19-01-2024) τα ξημερώματα εντός αγροτεμαχίου, να ενεργούν ανασκαφές προς ανεύρεση χρυσών λιρών χωρίς τη σχετική άδεια και για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούσαν σκαπτικά εργαλεία (τσάπα, φτυάρι και αξίνα), τα οποία κατασχέθηκαν.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί αρχαιοτήτων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ημέρα εθνικού πένθους η 22η Ιανουαρίου στην Αυστραλία
09:06
Γροιλανδία: Ο Γερμανός ΥΠΕΞ υποβαθμίζει τον κίνδυνο προσάρτησης από τις ΗΠΑ με στρατιωτικά μέσα
09:01
Γαλλία: Νέα διαδήλωση αγροτών στο Παρίσι κατά της συμφωνίας της ΕΕ με τη Mercosur
08:54
Εμπρησμός σε ATM στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
08:53