ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Το θύμα δέχθηκε πάνω από 20 μαχαιριές - Το τηλεφώνημα στην Αστυνομία

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Το θύμα δέχθηκε πάνω από 20 μαχαιριές - Το τηλεφώνημα στην Αστυνομία
INTIME/ Φωτογραφία αρχείου

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που έγινε το πρωί του Σαββάτου (20/1) στη Χαλκίδα, όταν μια 39χρονη γυναίκα σκότωσε άνδρα με μαχαίρι.

«Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου», κατάφερε να πει η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, στο τηλεφώνημά της στην Άμεση Δράση παρά το σοκ που υπέστη βλέποντας τον άνδρα της να δέχεται πάνω από 20 μαχαιριές όπως αναφέρει το eviathema.gr.

Η γυναίκα έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού καθώς οι φωνές και η αναταραχή που επικράτησε την έκαναν να βγει στο μπαλκόνι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 43χρονος ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και έφευγε κάθε μέρα νωρίς για να πάει στη δουλειά του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο 4ο Γυμνάσιο.

Με τον 43χρονο να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του τον πλησίασε στη μέση του δρόμου η 39χρονη γυναίκα. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Τότε επάνω στον καυγά, φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και επέφερε πολλές μαχαιριές στο στήθος του 43χρονου που ήταν μοιραίες.

Η γυναίκα είχε και δεύτερο μαχαίρι και ήταν τόση η μανία της που ένα από τα μαχαίρια βρέθηκε καρφωμένο πάνω στον άτυχο άνδρα.

Στο σημείο άμεσα έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ όπου εντόπισαν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο τον 43χρονο.

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του.

Πλησίον του πτώματος, βρέθηκε γυναίκα έχουσα στα ενδύματα της αίματα, η οποία προσήχθη στο Τ.Α. Χαλκίδας και εξετάζεται σχετικά ως ύποπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr γυναίκα είπε αμέσως στους αστυνομικούς «εγώ το έκανα μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, με απειλούσε».

Από τις Αρχές διερευνώνται τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ στελέχη της Ασφάλειας βρίσκονται στο σημείο για την συλλογή στοιχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ