ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα κατηγορείται 26χρονη για τον «κοριό» στο παιχνίδι του παιδιού της

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα κατηγορείται 26χρονη για τον «κοριό» στο παιχνίδι του παιδιού της
UNSPLASH

Αύριο αναμένεται η απολογία της 26χρονης που κατηγορείται για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας. 

Η 26χρονη συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του πρώην συζύγου της ότι «παγίδευσε» ένα παιδικό λούτρινο με καταγραφική συσκευή ήχου προκειμένου να τον παρακολουθεί.

Εις βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας σε βαθμό κακουργήματος, ενώ την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 29χρονος, όταν παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους, βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας, και μετέβη στο σπίτι του, εντόπισε μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού ένα λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Η 26χρονη κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση. Η κατηγορουμένη δηλώνει ότι έχει στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, που δικαιολογούν την τοποθέτηση συσκευής καταγραφής στο αρκουδάκι που είχε μαζί το δύο ετών κοριτσάκι της.

Η 26χρονη έχει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και ο πατέρας του επιτρέπεται δυο φορές το μήνα να δει το παιδί του για έξι ώρες. Σύμφωνα με την ίδια, ήθελε να προστατέψει το παιδί της και αύριο στην απολογία της θα εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν στην πράξη της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ