Βόλος: Στη φυλακή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του
Η σημερινή (22/1) απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου ανακοινώθηκε αργά το μεσημέρι, αφού τελικά τα μέλη του Συμβουλίου υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελέως και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 50χρονου, ο οποίος μέχρι σήμερα βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό εξαιτίας της διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή και έτσι ο 50χρονος ακολουθεί πλέον τον δρόμο προς τη φυλακή.
Ο 50χρονος, αλβανικής καταγωγής, σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο, έξω από τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ, πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα εξ επαφής, και αμέσως μετά ενημέρωσε την αστυνομία όπου και παραδόθηκε.
Αφορμή για το σκηνικό ήταν η αποκάλυψη από την 18χρονη, σήμερα, κόρη του, ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης συζύγου του την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει βιντεοσκοπημένο υλικό.
.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία στο Βόλο: Η 18χρονη που έπεφτε θύμα βιασμού έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
Βόλος: Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του που βίαζε την κόρη του
Στη μάχη με τις φλόγες και οι Ένοπλες Δυνάμεις - Το άνοιγμα αντιπυρικών ζωνών (pics&vid)
20:59
Δασική πυρκαγιά νοτιοανατολικά της Ολλανδίας - Καταστράφηκαν τουλάχιστον 210 στρέμματα
20:48
Ο φακός του CNN Greece καταγράφει τις φλόγες που απειλούν κατοικίες στη Λούμπα
20:36
Ο Τζέι Κλέιτον ορκίστηκε νέος Διευθυντής Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ
20:24