Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη στην περιοχή των Θερμοπυλών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν από την Τετάρτη (24/1) στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Θερμοπυλών (197ο χλμ. χλμ. έως το 200ο χλμ) με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.
Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου, καθ' όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 197,5ο χλμ. έως και το 200,45ο χλμ. με κατεύθυνση προς τη Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθείνωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Το Ορμούζ θα ανοίξει μόλις οι ΗΠΑ «ικανοποιήσουν τους όρους της Τεχεράνης» λέει ο Γκαλιμπάφ
12:17
Ελλάδα - Γερμανία: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής
12:13
Γιατί δεν χρειάζεται η άδεια της Τουρκίας για το καλώδιο - Διεθνολόγος εξηγεί στο CNN Greece
12:05
Βραζιλία: Αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση του προέδρου Λούλα με τον γερουσιαστή Μπολσονάρου
11:56