Ένταση στην Πατησίων μετά το φοιτητικό συλλαλητήριο (Vids)
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, μετά το φοιτητικό συλλαλητήριο το μεσημέρι της Πέμπτης (25/01).
Ειδικότερα, διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους, ενώ υπήρξαν και υλικές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών στα Προπύλαια κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων.
Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις: Στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα), στον Βόλο (Θόλο), στην Ξάνθη (Κεντρική Πλατεία), στην Κομοτηνή (Κεντρική Πλατεία), στην Αλεξανδρούπολη (Δημαρχείο), στο Ρέθυμνο (Δημαρχείο) και στο Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας), αλλά και στην Πάτρα.
Παράλληλα, τρίωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 για σήμερα είχε προκηρύξει η ΟΛΜΕ, προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο, καλώντας όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επεισόδια στα Εξάρχεια: Μολότοφ από ομάδα αγνώστων και κρότου λάμψης από την ΕΛΑΣ
«Τελευταία ευκαιρία» για το Ιράν οι συνομιλίες για το άνοιγμα του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ
22:27
Χαλκιδική: Ακατάλληλο προς πόση το νερό στη Σίβηρη – Τι βρέθηκε μετά από ελέγχους
22:15
Οι κολοσσοί της ΑΙ κλήθηκαν σε σύσκεψη στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν το πλαίσιο ρύθμισης
22:03
Χαλκιδική: Μία σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς στη Νέα Τρίγλια
21:52