Καταγγελίες για εκφοβισμό σε γυμνάσιο της Καλλιθέας - Ανήλικοι κάνουν bullying σε συμμαθητές τους
Ανανεώθηκε:
Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα και οι οποίες αφορούν γυμνάσιο της Καλλιθέας, καθώς παρέα ανηλίκων φέρεται να κάνει bullying σε μαθητές, την ώρα που η βία μεταξύ ανηλίκων αποτελεί «μάστιγα».
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μαθητής κατήγγειλε ακραίο σχολικό εκφοβισμό από παρέα παιδιών. «Σε ξύλο στη σκάλα χύθηκε πολύ αίμα» αναφέρει παράλληλα άτομο που καταγγέλει τη δράση της εν λόγω παρέας.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, υπάρχει μία συγκεκριμένη παρέα παιδιών που πειράζει άλλα «αδύναμα» παιδιά, ηλικίας 14- 15 ετών. «Κάποιο παιδί μάλιστα, άλλαξε σχολείο γι' αυτό τον λόγο», τονίζουν.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο ίδιος έχει ζητήσει συναντήσεις με γονείς, δεν έχουν γίνει, ενώ εικάζει πως, οι ίδιοι μαθητές που επιτίθενται στα παιδιά, κάνουν επιθέσεις και στους καθηγητές τους, αφού «τους πετάνε μπουκάλια και καίνε χαρτιά στο μάθημα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυξημένη επιφυλακή στις δομές ασυνόδευτων ανηλίκων ζητά το υπ. Μετανάστευσης μέσω επιστολής
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47