ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συνελήφθη 29χρονος παιδόφιλος - Το ραντεβού «παγίδα» από τους γονείς 14χρονης

Ρόδος: Συνελήφθη 29χρονος παιδόφιλος - Το ραντεβού «παγίδα» από τους γονείς 14χρονης
PIXABAY

Παγίδα σε έναν 29χρονο ημεδαπό από την Αρχίπολη, που επεδίωξε να έχει ερωτική επαφή με την 14χρονη κόρη τους, αφού την προσέγγισε μέσω Facebook, έστησαν οι γονείς της ανήλικης, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου 2023 ενημερώθηκε το ΑΤ Ιαλυσού από τον πατέρα της 14χρονης ότι ένας άνδρας προσέγγισε την κόρη του στο Facebook και της πρότεινε να βρεθούν μόνοι τους στο αυτοκίνητό του για να συνευρεθούν ερωτικά. Η 14χρονη μάλιστα τον είχε ενημερώσει για την ηλικία της.

Οι γονείς του παιδιού στη συνέχεια, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς έστησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του παιδόφιλου.

Η μητέρα του παιδιού παριστάνοντας την κόρη της, αποδέχθηκε την πρότασή του και του πρότεινε να συναντηθούν στις 17:30 ώρα της ίδιας ημέρας, σε ξενοδοχείο στην Παστίδα.

Ο άνδρας μετέβη στο ανωτέρω σημείο και απέστειλε στο παιδί μέσω Facebook βιντεοληπτικό υλικό από το κινητό του, όπου απεικονιζόταν ο ίδιος εντός του αυτοκινήτου του.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ