Κακοκαιρία «Avgi»: Απεγκλωβίστηκαν από την Πάρνηθα τα τρία άτομα - Επιχείρησε άρμα της ΕΜΑΚ
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης των τριών ανδρών που εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητο τους από το βράδυ της Τρίτης στην Κύρα Πάρνηθας, καθώς όλοι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.
Ο απεγκλωβισμός τους έγινε από άρμα της 1ης ΕΜΑΚ, που κατάφερε να προσεγγίσει τα τρία άτομα. Ο δρόμος παραμένει κλειστός, ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Αρχικά τα τρία άτομα δεν είχαν δεχθεί να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού.
Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 38-39 ετών, είχαν ξεκινήσει από το χωριό τους από την Στεφάνη Βοιωτίας και εγκλωβίστηκαν στην Πάρνηθα στη διάρκεια της κακοκαιρίας «Avgi».
Χαρακτηριστικό είναι πως από τα ξημερώματα οι άνδρες της ΕΜΑΚ προσπαθούσαν να προσεγγίσουν την περιοχή αλλά και όταν κατάφεραν να φτάσουν στο δύσβατο σημείο στην κορυφή της Κυράς στην Πάρνηθα που ήταν αποκλεισμένοι οι τρεις έμειναν άφωνοι με την απάντηση που έλαβαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν ξεκινήσει με ειδικό ερπυστριοφόρο αλλά έπαθε βλάβη και συνέχισαν με τα πόδια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία «Avgi»: Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων στην Φυλή
Κακοκαιρία «Avgi»: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ΙΧ με τρεις επιβάτες στην Φυλή
Πειραιώς: Δύναμη πυρός στο bancassurance η ενοποίηση με Εθνική Ασφαλιστική - Πότε το business plan
09:41
Athens Gastronomic Forum: Κορυφαία ονόματα της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής δίνουν το «παρών»
09:30
Επίσημα χειμώνας στη Νέα Υόρκη: «Ντύθηκε» στα λευκά το Central Park - Εντυπωσιακές εικόνες (pics)
09:20
Χάρτης πληρωμών και ελαφρύνσεων: Τι ισχύει για συνταξιούχους, ενοικιαστές και μισθωτούς το 2026
09:12