Κακοκαιρία «Avgi»: Απεγκλωβίστηκαν από την Πάρνηθα τα τρία άτομα - Επιχείρησε άρμα της ΕΜΑΚ
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης των τριών ανδρών που εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητο τους από το βράδυ της Τρίτης στην Κύρα Πάρνηθας, καθώς όλοι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.
Ο απεγκλωβισμός τους έγινε από άρμα της 1ης ΕΜΑΚ, που κατάφερε να προσεγγίσει τα τρία άτομα. Ο δρόμος παραμένει κλειστός, ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Αρχικά τα τρία άτομα δεν είχαν δεχθεί να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού.
Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 38-39 ετών, είχαν ξεκινήσει από το χωριό τους από την Στεφάνη Βοιωτίας και εγκλωβίστηκαν στην Πάρνηθα στη διάρκεια της κακοκαιρίας «Avgi».
Χαρακτηριστικό είναι πως από τα ξημερώματα οι άνδρες της ΕΜΑΚ προσπαθούσαν να προσεγγίσουν την περιοχή αλλά και όταν κατάφεραν να φτάσουν στο δύσβατο σημείο στην κορυφή της Κυράς στην Πάρνηθα που ήταν αποκλεισμένοι οι τρεις έμειναν άφωνοι με την απάντηση που έλαβαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν ξεκινήσει με ειδικό ερπυστριοφόρο αλλά έπαθε βλάβη και συνέχισαν με τα πόδια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία «Avgi»: Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων στην Φυλή
Κακοκαιρία «Avgi»: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ΙΧ με τρεις επιβάτες στην Φυλή
Fred Pleitgen στο CNN Greece: Ο αντίκτυπος του πολέμου στη Μέση Ανατολή είναι τεράστιος για την ΕΕ
16:17
Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που το θύμα δέχεται τη σφαίρα (vid)
16:08
ΠΟΕΔΗΝ: Δραματική η βία των ανηλίκων - Διέφυγε τον κίνδυνο η 13χρονη μαθήτρια
16:02
Νέα έρευνα: Η παχυσαρκία αφήνει μόνιμα ίχνη στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος
15:56