Βαλίτσα με ρούχα ήταν το «ύποπτο» αντικείμενο στη Μητροπόλεως - Ανοιξε ο δρόμος
Λήξη συναγερμού στο κέντρο της Αθήνας, καθώς λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα άνοικε η Μητροπόλεως που νωρίτερα είχε κλείσει λόγω εντοπισμού «ύποπτου αντικειμένου». Τελικά, μετά από ενδελεχή έλεγχο από τις αστυνομικές Αρχές στο μιας βαλίτσας βρέθηκαν ρούχα.
Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στην οδό Μητροπόλεως 64, στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που σήμανε συναγερμό. Το αντικείμενο εξετάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και προσωρινά αποκλείστηκε το σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ύποπτο δέμα εντοπίστηκε κοντά σε εταιρεία ταχυμεταφορών, που βρίσκεται στο σημείο.
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν και στην εξέταση του οπτικού υλικού για τον εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων, το οποίο το άφησε στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Μητροπόλεως στο Σύνταγμα - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00