Πρόστιμο 100 ευρώ στους τρεις που απεγκλωβίστηκαν από την ΕΜΑΚ στη Φυλή
Ανανεώθηκε:
Πρόστιμο ύψους 100 ευρώ επιβλήθηκε στα τρία άτομα που προκάλεσαν την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τον απεγκλωβισμό τους από περιοχή της Φυλής, το πρωί της Τετάρτης.
Το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ επιβλήθηκε στην παρέα των τριών η οποία αγνόησε τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.
Υπενθυμίζεται ότι για τα τρία άτομα που εγκλωβίστηκαν για ώρες στη θέση Κυρά της Φυλής το πρωί της Τετάρτης χρειάστηκε η κινητοποίηση άρματος της ΕΜΑΚ για την απομάκρυνσή τους.
Ο απεγκλωβισμός τους έγινε από άρμα της 1ης ΕΜΑΚ, που κατάφερε να προσεγγίσει τα τρία άτομα.
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν δυσμενείς, υπήρχε χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ.
Με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι (vid)
08:18
Με νέο Βιετνάμ απειλεί το Ιράν τις ΗΠΑ αν στείλουν χερσαίες δυνάμεις και προειδοποιεί για τέλμα
08:14
Δύο «δίδυμα» σκάφη ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο της χαμένης ατμόσφαιρας του Άρη
08:06
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Καθαρό προβάδισμα Ανδρουλάκη δείχνουν οι εσωκομματικές κάλπες - Οι «ζυμώσεις» και η επόμενη ημέρα
08:02