ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος λόγω τροχαίου – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην  Ποσειδώνος λόγω τροχαίου – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου με τον Κηφισό και την Λεωφόρο Κηφισίας να κατέχουν για μια ακόμη μέρα τα «πρωτεία», ενώ με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στην λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω τροχαίου που έχει προκληθεί.

Τροχαίο σημειώθηκε και στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Κηφισιά, καθώς μία πεζή παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα.

Αναλυτικότερα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 1η Φεβρουαρίου καταγράφονται προβλήματα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας αλλά και σε Κηφισίας και Μεσογείων.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα με αυτό της ανόδου από Αιγάλεω έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια να βρίσκεται στο «κόκκινο».

Στην Κηφισίας, καθυστερήσεις υπάρχουν στην κάθοδο από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι το ύψος της Πανόρμου και στην άνοδο λίγο πριν την Κατεχάκη μέχρι και το ύψος του Νέου Ψυχικού.

Επίσης καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αλίμου - Κατεχάκη στο ρεύμα ανόδου, αλλά και στην παραλιακή στη Λ. Ποσειδώνος - Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά. Στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος, υπάρχει μποτιλιάρισμα λόγω σύγκρουσης αυτοκινήτων.

Η κίνηση στην Αττική οδό

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:

20΄-25΄ από Φυλής έως Κηφισίας,

15΄-20΄ Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας,

10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις ρεύμα προς Ελευσίνα:

5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας,

15΄-20΄ Περιφερειακή Υμηττού Αγ. Παρασκευή-Κηφισίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ