ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον Άγιο Δημήτριο

Ένταση πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον Άγιο Δημήτριο
Στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου στον Ασύρματο (πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου), σχετικά με την παραχώρηση της έκτασης 32 στρεμμάτων του Ασύρματου από το Δημόσιο στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Ασύρματο (πάρκο Ελευθέριου Βενιζέλου) στον Άγιο Δημήτριο λίγο πριν την προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο, φωνάζοντας συνθήματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο προχώρησαν σε τριάντα προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ αυτήν την ώρα άλλα τριάντα βρίσκονται έξω από τη ΓΑΔΑ για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε ανοικτή εκδήλωση για την παραχώρηση της έκτασης 32 στρεμμάτων του Ασύρματου από το Δημόσιο στον δήμο. Στην εκδήλωση είναι παρόντες πολλά στελέχη της κυβέρνησης και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς. Η έκπληξη ήρθε από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρέστη στην ομιλία, έχοντας εγκάρδια χειραψία με τον πρωθυπουργό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ