Κλειστή η Αττική Οδός το βράδυ στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Ανανεώθηκε:
Κλειστή λόγω εργασιών συντήρησης θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (1/2) έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (2/2) η είσοδος της Αττικής Οδού από τον κόμβο Κάντζας στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Κάντζας (Κόμβος 17) και στη συνέχεια να αναστρέψουν στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας προς Ελευσίνα ή εναλλακτικά μέσω του κόμβου Παιανίας (Κόμβος 18).
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Metallica: Τι είναι το φαινόμενο «concert quakes» που «ταρακούνησε» το ΟΑΚΑ - Όσα κατέγραψε φορητός σεισμογράφος
15:08
ΚΟΣΜΟΣ
Με C-130 επαναπατρίζεται ο Έλληνας επιβάτης στο πλοίο όπου ξέσπασε ο χανταϊός: Σε ειδικό θάλαμο στο «Αττικόν» για καραντίνα 45 ημερών
14:54
ΕΛΛΑΔΑ
Ιωάννινα: Χειροπέδες σε ανήλικο που πλαστογράφησε την ταυτότητά του για να πιει αλκοόλ σε κατάστημα
14:34
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία στην Αθήνα και σε άλλες 5 μεγάλες πόλεις μέχρι την Πέμπτη - Βροχές και σκόνη
14:24
ΕΛΛΑΔΑ