Νίκαια: Τροχαίο με εγκατάλειψη ηλικιωμένου - Σοβαρά τραυματισμένος ο πεζός
Ανανεώθηκε:
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, ηλικιωμένος άνδρας που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Πέμπτης από οδηγό μοτοσικλέτας σε κεντρικό δρόμο της Νίκαιας.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε ένας 83χρονος σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κρέοντος.
Ο ηλικιωμένος φέρεται να προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο από σημείο χωρίς διάβαση, παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα και εκσφενδονίστηκε σε πεζοδρόμιο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας δεν σταμάτησε μετά την παράσυρση αλλά εγκατέλειψε τον ηλικιωμένο.
Ο 83χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Τζάννειο όπου και νοσηλεύεται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Prodea: Επικεντρώνεται στο hospitality και τα logistics – Σκέψεις μετατροπής σε holding
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Αλμπανέζι επισκέφθηκε τον «ήρωα» της παραλίας Μπόνταϊ-«Ενσαρκώνει ό,τι καλύτερο έχει η Αυστραλία» (vid)
08:57
ΚΟΣΜΟΣ
Μεξικό: Δέκα νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους - Ανάμεσα στα θύματα τρία παιδιά (vid)
08:52
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σερ Κλιφ Ρίτσαρντ: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη – «Να ελέγχεστε έγκαιρα»
08:49
ΕΛΛΑΔΑ