Λάρισα: Αγρότες παρατάσσουν τα τρακτέρ στον κόμβο Πυργετού
Ανανεώθηκε:
Αγρότες από τις παραπήνειες περιοχές της Λάρισας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν το πρωί της Παρασκευής (2/2) στον κόμβο Πυργετού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αγρότες από την Καρίτσα, το Στόμιο, το Ομόλιο, την Αιγάνη, τον Πυργετό και τα Αμπελάκια, που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου θα συγκεντρωθούν το πρωί της Παρασκευής στον κόμβο Πυργετού γύρω στις 11:30 προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις αποζημιώσεις που δεν έλαβαν από τις καταστροφές καθώς και γενικότερα για ζητήματα που σχετίζονται με το κόστος παραγωγής, τον κανονισμό του ΕΛΓΑ κ.α.
Στις συγκεκριμένες περιοχές κυρίως καλλιεργούνται ακτινίδια, κάστανα και άλλες καλλιέργειες. Όλη η παραγωγή επλήγη από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ανάσα» στους αγρότες με νέο πακέτο μέτρων - Στο επίκεντρο το ενεργειακό κόστος
Αγρότες: Υπό πολιορκία η Agrotica στη Θεσσαλονίκη - Μπλόκα και κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα
Βρυξέλλες: «Χλιαρές» απαντήσεις στις κινητοποιήσεις - Επιμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
Μαρινάκης για Αβραμόπουλο: «Όταν σε καλούν οι Αρχές, πρέπει να ανταποκρίνεσαι»
11:46
Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο
11:36
Πανελλήνιες 2026: «Κατανοητά και βατά» τα θέματα των Ιταλικών
11:29
ΔΕΗ: Απολιγνιτοποίηση και το ψηφιακό μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας
11:27