ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο τράπερ που ξυλοκόπησε φοιτητή στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ο τράπερ που ξυλοκόπησε φοιτητή στη Θεσσαλονίκη
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Συνελήφθη περίπου στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου 03/02 στη Θεσσαλονίκη, γνωστός τράπερ, που μαζί με ένα άλλο άτομο ξυλοκόπησε έναν 22χρονο φοιτητή, προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι, τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης.

Ο 25χρονος, γνωστός τράπερ, συνελήφθη τα ξημερώματα στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού. Ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και ακολούθως θα παραπεμφθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 22χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, την οποία επικαλείται η ΕΡΤ, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, ένιωσε όμως έντονη αδιαθεσία και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο τράπερ φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή, καθώς, μετά το συμβάν, όλοι αποχώρησαν από το σημείο.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ταυτοποίησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ