ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στο Κερατσίνι - Την κακοποιούσε από το 2017

Ηλικιωμένος συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στο Κερατσίνι - Την κακοποιούσε από το 2017
INTIME (Φωτο Αρχείου)

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν ηλικιωμένο άνδρα οι αστυνομικοί στο Κερατσίνι ο οποίος  φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ένα ανήλικο κορίτσι από το 2017.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 78χρονο άνδρα χθες Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, έπιασαν τον 78χρονο κατηγορούμενο για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο συλληφθείς είναι ο παππούς της ανήλικης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ