ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τέλος για τον 41χρονο που είχε εξαφανιστεί στις 19 Ιανουαρίου από το Ελληνικό

Τραγικό τέλος για τον 41χρονο που είχε εξαφανιστεί στις 19 Ιανουαρίου από το Ελληνικό
EUROKINISSI

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 41χρονου Χρήστου Γκρέκα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Ιανουαρίου από την περιοχή του Ελληνικού.

Ο 41χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε νεκρός σήμερα (4/2) στην περιοχή του Αλίμου.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωση του τα αίτια θανάτου του ερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές, καθώς δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη.

Ο 41χρονος εξαφανίστηκε στις 19 Ιανουαρίου 2024 από την ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού, με τη ΜΚΟ να υπογραμμίζει πως προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν κίνδυνοι για την υγεία του.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Χρήστου Γκρέκα. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα 04/02/2024 στην περιοχή του Αλίμου. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Γκρέκας,41 ετών, εξαφανίστηκε στις 19/01/2024 από την περιοχή του Ελληνικού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χρήστου Γκρέκα στις 29/1/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Χρήστου Γκρέκα, και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ