Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 34χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι 40χρονο
Ανανεώθηκε:
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 34χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι έναν 40χρονο, στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.
Ο 34χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, διώκεται για βαριά σωματική βλάβη, ενώ ο παθών νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ο 61 ετών πεθερός του κατηγορούμενου.
Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα, έξω από πιτσαρία, όπου οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται πως διασκέδαζαν νωρίτερα. Για ασήμαντη αφορμή, ο 61 ετών άνδρας διαπληκτίστηκε με τον παθόντα και κατά την έξοδό του από το κατάστημα, τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από το χέρι.
Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος και τότε επενέβη ο 34χρονος, χτυπώντας τον 40χρονο τρεις φορές με το σφυρί στο κεφάλι.
Ο 34χρονος συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο πεθερός του διέφυγε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αχαΐα: Ηλικιωμένη θύμα απατεώνων - Πώς έκαναν φτερά οι λίρες της
Κινητοποίηση της αστυνομίας για ύποπτο όχημα στο Κολωνάκι
Επίσημη η Mercosur: Ευρώπη και χώρες της Λατινικής Αμερικής υπέγραψαν τη συμφωνία
19:22
Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο με drones - Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
19:21
Τα «φλεγόμενα» άλογα της Ισπανίας: Η παράδοση που μαγεύει στη γιορτή του Αγίου Αντωνίου (pics&vid)
19:10
Κύπρος: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με τσεκούρια και σιδερολοστούς
18:58