ΕΛΛΑΔΑ

«Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι»: Τι λέει η μητέρα της 14χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

«Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι»: Τι λέει η μητέρα της 14χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά
Unsplash

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση που αφορά σε ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, με 12 άτομα να κατηγορούνται, καθώς το ζήτημα έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της ανήλικης είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την 14χρονη.

«“Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. “Ό,τι έμαθες από την Αστυνομία, μαμά”. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”» είπε η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στο Star.

«Δεν υπήρξε ποτέ πληρωμή»

Ένας 19χρονος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση, ισχυρίζεται ότι έβγαιναν για λίγο καιρό και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή.

«Τη γνώρισα πέρσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω», είπε ο ίδιος στο Star.

Θρίλερ με τον θάνατο του πατέρα της ανήλικης

Στο μεταξύ, θρίλερ επικρατεί με τον θάνατο του πατέρα της 14χρονης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε.

Επρόκειτο για τον 50χρονο, Β.Δ., για τον οποίο είχε εκδοθεί και missing alert προ ημερών.

Ο άνδρας με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο από φιάλη που είχε στο όχημά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ