ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας
CNN Greece / Χάρης Γκίκας

Τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου εκτελέστηκε επιχειρηματίας στην Μάνδρα, φέρνει το CNN Greece στο φως της δημοσιότητας.

Η δολοφονία έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) όταν εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός σε αυτοκίνητο στην Μάνδρα. Είχαν προηγηθεί πυροβολισμοί και στη συνέχεια το αυτοκίνητο πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς από τουςε δράστες, οι οποίοι πιθανότατα διέφυγαν με μηχανή, η οποία στη συνέχεια βρέθηκε επίσης καμένη σε κοντινή απόσταση.

Οι αστυνομικές Αρχές αρχικά δεν είχαν φτάσει στην ταυτοποίηση του ατόμου που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ, αλλά από τις πινακίδες βρήκαν γρήγορα ότι ανήκε σε άτομο που δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στη γύρω περιοχή και μάλιστα ήταν γνωστός επιχειρηματίας.

Στο εσωτερικό του ΙΧ, δίπλα στο θύμα βρέθηκε και ένα Καλάσνικοφ, το οποίο οι αρχές θεωρούν πιθανό να πέταξαν οι δράστες αμέσως μετά την εκτέλεση.

Μάλιστα, γύρω από το αυτοκίνητο υπήρχαν πολλοί κάλυκες, ενώ λίγο πιο μακριά βρέθηκε άλλο ένα καμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και το ΕΚΑΒ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ