Αγνοείται 17χρονη Ουκρανή - Τα ίχνη της αναζητούνται από τον Αύγουστο του 2023
Ανανεώθηκε:
Την εξαφάνιση μιας 17χρονης, ουκρανικής καταγωγής έκανε γνωστή το «Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα Παιδιά.
Πρόκειται για την Stefaniia Tilenina, η οποία μέχρι και τον Οκτώβριο του 2022 η διέμενε στην πόλη Λοζόβα της Ουκρανίας από όπου και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ουκρανικών αστυνομικών, η ανήλικη τον Οκτώβριο του 2022 διέσχισε τα σύνορα της Σλοβακίας και από την 1 Αυγούστου 2023 δεν έχει καμία επικοινωνία με την οικογένειά της.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός στη Λάρισα για την εξαφάνιση 13χρονου - Ενεργοποιήθηκε Missing Kid Alert
Γιατί σήκωσε το γάντι στους «5» ο Πρωθυπουργός - Η διαχείριση της ΚΟ ενόψει Συνεδρίου
07:05
Καιρός: Ανοιξιάτικος με θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου - Μεμονωμένες βροχές στα βόρεια ορεινά
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29 Απριλίου)
06:30
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Τελευταία ημέρα (29/04) για να υποβάλλετε αίτηση
06:00