Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γιατρού για τον θάνατο 49χρονου από περιτονίτιδα
Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών καταδικάστηκε γιατρός νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης για τον θάνατο 49χρονου από περιτονίτιδα πριν από επτά χρόνια.
Σύμφωνα με την ertnews.gr, η υπόθεση έφτασε επτά χρόνια αργότερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που καταδίκασε τον γαστρεντερολόγο σε φυλάκιση 28 μηνών, με τριετή αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Από την πλευρά της η σύζυγος 49χρονου δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς έχασε τον άντρα της.
Όπως αναφέρθηκε στην ertnews, τον Μάιο του 2017 ο 49χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” προκειμένου να εξεταστεί για πέτρα στη χολή όμως ύστερα από ενδοσκόπηση υπέστη τρώση δωδεκαδακτύλου σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Ο 49χρονος κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα από πολυοργανική ανεπάρκεια.
Ο γιατρός, που αρνήθηκε ότι η ενδοσκόπηση προκάλεσε την τρώση του εντέρου, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένης - Συνελήφθησαν δύο άνδρες
Βίντεο από την επιχείρηση του ελληνικού FBI στη Μύκονο: Τα απίθανα σημεία που εντοπίστηκαν ναρκωτικά
17:44
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Ερυθραία
17:36
Καύσωνας Ευρώπη: Πορτοκαλί συναγερμός στη Δανία - Υψηλές θερμοκρασίες στη Σουηδία
17:27
Ο Τραμπ πατάει από την Κύπρο το «κουμπί» επανεκκίνησης του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα
17:20