Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο επιβάτης που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 30χρονος Ισραηλινός επιβάτης που επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς και προκάλεσε την έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 30χρονος αλλαδαπός συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και παράβαση εντολών Κυβερνήτη.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης αεροσκάφους της ισραηλινής εταιρείας El Al, που εκτελούσε την πτήση Πράγα-Τελ Αβίβ, όταν ο 30χρονος επέδειξε επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας και στη συνέχεια λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Η αυλαία κλείνει: Τελευταία υπόκλιση του Μέσι πριν το οριστικό αντίο στην Εθνική Αργεντινής
22:51
Πρώτες εικόνες από την άφιξη Ρούμπιο στην Αθήνα: Τα φιλιά με Γκιλφόϊλ και η αγκαλιά με Γεραπετρίτη
22:40
Ζελένσκι: Η Ρωσία προετοιμάζει «μαζική επίθεση» κατά της Ουκρανίας
22:30
Καταγγελία του Ηρακλή για εθνικιστικό πανό σε αγώνα του στα Σκόπια
22:19