Εύβοια: Νεκρός άνδρας σε εργατικό δυστύχημα – Σοβαρά τραυματίας ακόμη ένας
Τραγωδία στην Εύβοια, με έναν άνδρα νεκρό που έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ενώ ένας ακόμη χαροπαλεύει.
Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι σε εργοστάσιο στο Βασιλικό Ληλαντίων.
Πρόκειται για μεσήλικα από την περιοχή της Αμαρύνθου με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε.
Σύμφωνα με το egnomi η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από μεγάλο ύψος έπεσε και δεύτερος εργαζόμενος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δεύτερο ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος.
Το δυστύχημα φέρεται να έγινε όταν οι δύο εργαζόμενοι βρίσκονταν πάνω σε γερανοφόρο κουβούκλιο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσαν στο κενό.
ΔΥΠΑ: Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Σε ισχύ από 1η Μαΐου - Ποια η διάρκεια του προγράμματος
02:00
Στις 24/4 ανοίγει το πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
01:00
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
00:30