Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης και λιμενικοί με όπλα και εκρηκτικά
Συνελήφθη ο Χ. Τ παλιό μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και τρία ακόμη άτομα της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών του λιμενικού σώματος.
Είχαν στην κατοχή τους πιστόλια, πολλές σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, βραδύκαυστα φυτίλια και δύο κουτιά σημαντικής ποσότητας ΤΝΤ, και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Ο Χ. Τ είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι και σφαίρες.
Το μέλος της συνομωσίας πυρήνων της φωτιάς γνώριζε το άτομο γνωστό ως "Ράμπο" που δολοφονήθηκε πρόσφατα στον Κορυδαλλό σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Εικάζεται πως τα εκρηκτικά τα χρησιμοποιούσαν στις βομβιστικές επιθέσεις που είχαν γίνει σε βάρος ομογενών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης σε Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργο για την επικυριαρχία στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και για εκδίκηση.
Μάλιστα μετά τη δολοφονία, το μέλος της συνωμοσίας πυρήνων της φωτιάς είχε φύγει για μεγάλο διάστημα στην επαρχία και κρυβόταν, καθώς θεωρούσε ότι μπορεί να γινόταν και ο ίδιος στόχος της greek mafia
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22
2025: Η χρονιά «επανάσταση» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
15:10
Σαρωτικοί έλεγχοι της τροχαίας για αλκοτέστ – Εντοπίστηκαν 87 παραβάτες σε 7.000 ελέγχους
14:56
Ο καιρός της Πρωτοχρονιάς και των πρώτων ημερών του 2026 - Βίντεο από τον Θοδωρή Κολυδά
14:43