Τρίκαλα: Θύμα ξυλοδαρμού γνωστός δικηγόρος από ανήλικους
Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν την Τρίτη (13/02) οι ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών, προκειμένου να απολογηθούν για τον ξυλοδαρμό γνωστού δικηγόρου από την περιοχή των Τρικάλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο δικηγόρος ξυλοκοπήθηκε από τρεις ανήλικους την ώρα που περπατούσε, με τον έναν εξ αυτών να τον χτυπά με μανία, αρχικά στο πρόσωπο και έπειτα στο σώμα.
Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής κατέγραψαν το επεισόδιο και έτσι ταυτοποιήθηκαν οι ανήλικοι δράστες.
Ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και κυρίως στο μάτι.
Σημειώνεται ότι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος ήταν ένας εκ των διοργανωτών σε συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων για την παραβατικότητα των νέων που άρχιζε λίγες ώρες μετά την επίθεση.
Επιπλέον, σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο ένας από τους ανήλικους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία, καθώς απέσπασαν από τον δικηγόρο το πορτοφόλι του και προσωπικά του αντικείμενα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλεία: Έδειραν 14χρονο στο σχολείο και το ανέβασαν στο ίντερνετ - Τι καταγγέλει η μητέρα του
Δημήτρης Κόκοτας: Από τα παιδικά χρόνια δίπλα στον Σταμάτη, στα πλατινένια ’90s και στην τελική μάχη
11:04
Θεοδωρικάκος: Δημιουργούνται πάνω από 5.000 θέσεις εργασίας, οι περισσότερες στη βιομηχανία
11:02
Ρούμπιο σε συμμάχους για το Ιράν: Παγώνουν τα στρατιωτικά πλήγματα, το βάρος πέφτει στις κυρώσεις
10:58
Θρίλερ στη Λάρισα: Σορός 60χρονης βρέθηκε μουμιοποιημένη σε υπόγειο - Ήταν νεκρή πάνω από ένα χρόνο
10:54