Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπρόβας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ABC
Ανανεώθηκε:
Την απώλεια ενός από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, του Βασίλειου Μπρόβα, που διετέλεσε επί 18 έτη πρόεδρος της 'Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), γνωστοποίησαν σήμερα, με ανακοινώσεις τους, φορείς του τουρισμού της πόλης.
«Με βαθιά συγκίνηση και οδύνη η ΕΞΘ αποχαιρετάει τον επίτιμο πρόεδρό της, Βασίλειο Μπρόβα, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ABC και έναν από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής οικογένειάς της.
Ο Βασίλειος Μπρόβας υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και δραστήριο μέλος της ΕΞΘ, διετέλεσε δε επί δεκαοκτώ έτη πρόεδρός της. Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τουριστική ιστορία της πόλης μας» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων.
Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον Βασίλη Μπρόβα, έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Thessaloniki Convention and Visitors Bureau (TCVB), το «Thessaloniki Convention Bureau», που αποτέλεσε την εξέλιξη εκείνου του πρώτου φορέα.
«H επαγγελματική του διαδρομή αφήνει ισχυρό αποτύπωμα προσφοράς στην πόλη μας και ειδικότερα στην ανάδειξη της σημασίας του συνεδριακού τουρισμού» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι το ABC Hotel άρχισε να λειτουργεί το 1970, με την επωνυμία του ξενοδοχείου να αναφέρεται στα αρχικά του ιδρυτή του, Αθανάσιου (Α) Μπρόβα (Β) του Χρήστου (C)._
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 27χρονος πέθανε ενώ έκανε μπάνιο σε ιαματικά νερά
Κρήτη: 60χρονος πέθανε σε δωμάτιο ξενοδοχείου - Ειδοποίησε τη ρεσεψιόν και κατέρρευσε
Σφοδροί βομβαρδισμοί σε δύο ιρανικές χαλυβουργίες - Ισραηλινή εντολή εκκένωσης στo Αράκ
16:45
Πέντε συλλήψεις στον Βοτανικό για παράνομη απόρριψη αποβλήτων (pics)
16:38
Πιερρακάκης στο Eurogroup: Οι ευρωπαικές κυβερνήσεις να κινηθούν υπεύθυνα με στοχευμένα μέτρα
16:30
Χρήση λευκού φωσφόρου στις ισραηλινές επιδρομές στο Λίβανο «δείχνει» ο φωτογραφικός φακός
16:29