ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στον 18χρονο Γιάννη με στόχο την αποκατάστασή του

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στον 18χρονο Γιάννη με στόχο την αποκατάστασή του

Ο 18χρονος Γιάννης από τη Γαστούνη έχει ξεκινήσει την αποκατάστασή του και, για να την ολοκληρώσει, χρειάζεται να συνεχίσει τις απαιτούμενες θεραπείες στην Πάτρα

Έκκληση στήριξης σε νέο παιδί που δίνει μάχη για να ολοκληρώσει την αποκατάστασή του απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Αναλυτικότερα, πριν από δύο χρόνια, ο 18 χρονών σήμερα Γιάννης από τη Γαστούνη, με την υποστήριξη του κόσμου, κατάφερε να υποβληθεί στο χειρουργείο που χρειαζόταν να κάνει. Τότε ήταν που ξεκίνησε η αποκατάστασή του και, μέχρι στιγμής, έχει κάνει επέμβαση και στο δεξί του μάτι, καθώς και φυσικοθεραπεία και πισίνα.

Τώρα, για να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του Γιάννη, απαιτούνται νέες θεραπείες για τις οποίες πρέπει να πηγαίνει, μαζί με τους γονείς του, τρεις φορές την εβδομάδα στην Πάτρα. Όμως, οι γονείς του 18χρονου νέου, παρά το ότι εργάζονται, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα έξοδα για να συνεχίσουν τις θεραπείες του γιου τους.

Οι γονείς του Γιάννη, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, ζητούν εκ νέου τη στήριξη του κόσμου για να καταφέρει ο γιος τους να συνεχίσει τον επόμενο κύκλο θεραπειών και να σταθεί στα πόδια του.

Οποίος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name