ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού που νοσηλεύεται στο 401

Μενίδι: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού που νοσηλεύεται στο 401
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Μενιδίου για τον εντοπισμό οκτώ Ρομά που ξυλοκόπησαν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, έξω από το γυμνάσιο του γιου του.

Ο αστυνομικός που λιποθύμησε από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε σε όλο του το σώμα, μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στο πρόσωπο.

Οι οκτώ δράστες φέρεται να είχαν στήσει ενέδρα στον αστυνομικό σήμερα το μεσημέρι έξω το σχολείο που ο ένστολος περίμενε να παραλάβει το παιδί του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οι δράστες βγήκαν από δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τον αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, μπροστά στα έντρομα μάτια άλλων γονιών και παιδιών.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη οκτώ των δραστών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την έρευνα της ΕΛΑΣ οι δράστες φαίνεται ότι τον είχαν στοχοποιήσει τον συγκεκριμένο αστυνομικό μετά από επεισόδιο που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα στο συγκεκριμένο σχολείο οπού φοιτά και ο γιος του θύματος. Για το επεισόδιο τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ