Κρήτη: Εργατικό δυστύχημα στο Λασίθι με 30χρονο που καταπλακώθηκε από τοίχο
Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε σε ξενοδοχείο στο Σίσι Λασιθίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το δυστύχημα συνέβη όταν άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών εκτελούσε οικοδομικές εργασίες.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας τοίχος έπεσε και καταπλάκωσε τον νεαρό εργάτη ο οποίος υπέστη ανακοπή.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως όπου έγιναν προσπάθειες για περίπου 40 λεπτά, να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως ο άνδρας είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.
Πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έφερε εμφανείς κακώσεις στο σώμα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να αποσαφηνιστούν από την νεκροψία - νεκροτομή.
Το Αστυνομικό Τμήμα Νεαπόλεως διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το μοιραίο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προφυλακιστέος ο 35χρονος YouTuber για κακοποίηση ατόμων ΑμεΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
SPONSORED
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00
Επίδειξη δύναμης από την Ουκρανία με μπαράζ επιθέσεων μετά το «όχι» του Πούτιν σε συνομιλίες
15:48