Νεκρός σκιέρ στην Βουλγαρία: Από τη Φλώρινα το θύμα, λάτρης των χειμερινών σπορ
Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η βόλτα τεσσάρων Ελλήνων φίλων στην γειτονική Βουλγαρία στο Μπόροβιτς, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε με αποτέλεσμα ένας από την παρέα να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα έπειτα από μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ο 36χρονος Φλωρινιώτης Κ.Μ.
Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λάτρης της ορειβασίας και των χειμερινών σπορ και ταξίδευε συνέχεια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως έκανε πρόσφατα και με τρεις φίλους του στη γειτονική Βουλγαρία, στο Μπόροβιτς.
Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων σκιέρ κατέβηκαν το πιο απότομο μέρος της πλαγιάς με αποτέλεσμα να θαφτούν κάτω από τη χιονοστιβάδα.
Οι τρεις κατάφεραν να απεγκλωβιστούν όμως ο 36χρονος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και εντοπίστηκε νεκρός από την ομάδα διάσωσης που συμμετείχε στην αναζήτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βουλγαρικά ΜΜΕ: Νεκρός ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα
Βουλγαρία: Επιχείρηση διάσωσης για Έλληνα σκιέρ που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
08:05