Προφυλακιστέος ο 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Ο 48χρονος , όπως αναφέρει η ΕΡΤ, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας.
Σημειώνεται επίσης ότι ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε στις 7/2/2024 στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που σκότωσαν την 50χρονη
ΕΛΛΑΔΑ
Βέροια: Προφυλακίστηκε η 37χρονη παιδοκτόνος - Ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
ΚΟΣΜΟΣ