Προμαχώνας: Συναγερμός για εύφλεκτο φορτίο χημικών που μετέφεραν βυτιοφόρα
Επικίνδυνες εύφλεκτες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν σε δύο βυτιοφόρα οχήματα στο Τελωνείο Προμαχώνα το μεσημέρι της Τρίτης (13/2).
Μετά τον εντοπισμό του φορτίου, εξειδικευμένο συνεργείο προχώρησε την μετάγγιση των χημικών που συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Τα δύο βυτιοφόρα με πινακίδες από την Πολωνία έφτασαν στον Προμαχώνα το βράδυ της Δευτέρας, κατασχέθηκαν στο Τελωνείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, σε ένα από αυτά σημειώθηκε διαρροή.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, αποκλείστηκε η περιοχή στην οποία βρίσκονταν τα δύο βυτιοφόρα από την αστυνομία ενώ στην επιχείρηση συνδράμουν οχήματα και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρου για την εξασφάλιση της ασφάλειας της περιοχής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Προμαχώνας: Σφοδρό τροχαίο στην Εγνατία - Νταλίκα προσέκρουσε σε άλλη σταθμευμένη
ΕΛΛΑΔΑ
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για το εσωτερικό Erasmus
22:20
ΚΟΣΜΟΣ
«Μπλόκο» στην πρόσβαση στα social media εφήβων κάτω των 16 ετών εξετάζει η Πορτογαλία
22:11
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Επιβίωσε της πρότασης μομφής της Αριστεράς ο Λεκορνί
22:06
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Μόντι ευχαριστεί τον Τραμπ για τη μείωση δασμών: Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Ινδίας - ΗΠΑ
22:00
ΚΟΣΜΟΣ