Προμαχώνας: Συναγερμός για εύφλεκτο φορτίο χημικών που μετέφεραν βυτιοφόρα
Επικίνδυνες εύφλεκτες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν σε δύο βυτιοφόρα οχήματα στο Τελωνείο Προμαχώνα το μεσημέρι της Τρίτης (13/2).
Μετά τον εντοπισμό του φορτίου, εξειδικευμένο συνεργείο προχώρησε την μετάγγιση των χημικών που συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Τα δύο βυτιοφόρα με πινακίδες από την Πολωνία έφτασαν στον Προμαχώνα το βράδυ της Δευτέρας, κατασχέθηκαν στο Τελωνείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, σε ένα από αυτά σημειώθηκε διαρροή.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, αποκλείστηκε η περιοχή στην οποία βρίσκονταν τα δύο βυτιοφόρα από την αστυνομία ενώ στην επιχείρηση συνδράμουν οχήματα και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρου για την εξασφάλιση της ασφάλειας της περιοχής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Προμαχώνας: Σφοδρό τροχαίο στην Εγνατία - Νταλίκα προσέκρουσε σε άλλη σταθμευμένη
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιές: «Πορτοκαλί» συναγερμός σε εννέα περιοχές της χώρας - Ο χάρτης πρόβλεψης
06:45
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (5 Ιουλίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται στους εργαζόμενους - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
ΧΡΗΜΑ
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
ΧΡΗΜΑ