Παιανία: Ανήλικη θύμα εκδικητικής πορνογραφίας – 22χρονος έστειλε γυμνές φωτογραφίες στον θείο της
Ανανεώθηκε:
Μια ανήλικη στην Παιανία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από 22χρονο νεαρό όταν του ζήτησε να διακόψουν την επικοινωνία τους.
Πρόκειται για υπόθεση που αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της 17χρονης κοπέλας στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κοπέλα γνώρισε πριν από 5 μήνες μέσω διαδικτυακής εφαρμογής έναν άνδρα -κατά δήλωσή του 22 ετών- και στον οποίο η ίδια πριν από ένα μήνα είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες.
Ωστόσο όταν η ανήλικη ζήτησε από τον νεαρό άνδρα να διακόψουν την επικοινωνία τους, αυτός προκειμένου να την εκδικηθεί έστειλε τις φωτογραφίες αυτές στον θείο της αλλά και σε φίλους της.
Η μητέρα της ανήλικης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόρειοανατολικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του ατόμου που επικοινωνούσε η 17χρονη και αναζητείται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αττική: Τρεις συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων - Βρέθηκαν 972 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης
Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Χαλκιδική, λόγω υψηλού κινδύνου δασικής πυρκαγιάς
16:17
Αυτοκίνητο παρέσυρε 12χρονη στην Κόρινθο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
16:09
Ορκίστηκαν στη Λαμία οι πρώτες γυναίκες εθελόντριες στο Στρατό
16:03
Παρελθόν ο β' Γύρος στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές - Υπερψηφίστηκε ο νέος κώδικας Τ.Α.
15:59